Agenda en inschrijving

Algemeen

De KemVeldloop is al vanaf 1985 een jaarlijks wederkerend sportevenement wat plaatsvindt op de derde woensdag in de bouwvakantie. Voor een overzicht van de schoolvakanties klik op deze link. Tilligte valt onder regio Noord Nederland.

Inschrijven voor de KemVeldloop gaat via www.inschrijven.nl.

KemVeldloop 2020, editie 36 geannuleerd als gevolg van de Corona-maatregelen

Eind april 2020 werd bekend dat het verbod op evenementen als de KemVeldloop tot 1 september 2020 wordt verlengd. Hierdoor kan de KemVeldloop in 2020 helaas niet doorgaan.

Wij hopen de 36e editie in 2021 te kunnen organiseren. Bouwvak regio Noord Nederland duurt van 26-7-2021 tot en met 13-8-2021 in week 30 t/m 32. Dat wordt dus woensdag 11 augustus 2021.
De 36e KemVeldloop vindt dus plaats op woensdag 11 augustus 2021.

Inschrijven

Verbeter je PR en kom ook in 2021 weer naar de gezellige KemVeldloop in Tilligte.
De voorinschrijving vindt plaats via www.inschrijven.nl. Inschrijven kan ca. 1 maand van tevoren via www.inschrijven.nl tot uiterlijk de dag van de loop zelf tot uiterlijk 14:00 uur. Schrijf je snel in, want de uit te geven startnummers zijn gelimiteerd!

Gaat er iets mis met inschrijven, stuur dan een mail naar info@kemveldloop.nl. We kijken dan of we het op de inschrijf-beheerpagina voor u kunnen aanpassen.

Kosten

U betaalt (13+) middels automatische incasso de inschrijfkosten die wij al jarenlang op hetzelfde lage niveau hebben kunnen houden. U betaalt dus online de vertrouwde
€ 5,00 inschrijfgeld, en niet meer bij het afhalen van uw startnummer. De bedragen worden pas na de loop d.m.v. automatische incasso van uw rekening afgeschreven.
Op de wedstrijddag ligt bij de start (tafel voorinschrijvingen) een enveloppe voor u klaar met:

  1. uw startnummer;
  2. vier veiligheidsspeldjes;
  3. een chip;
  4. twee tiewraps voor de bevestiging van de chip aan uw schoenveters.

Jeugd tot en met 13 jaar loopt uiteraard nog steeds gratis mee.

We werken met elektronische tijdwaarneming. Na-inschrijving kan bij uitzondering nog wel, maar om de na-inschrijvingen tijdig te kunnen verwerken en beperkt te houden betaalt u voor deze na-inschrijving een toeslag van € 2,00 (in totaal betaalt u (13+) dus € 7,00 in contanten voor uw startnummer).

U wordt verzocht om het inschrijfgeld ter plekke zo veel mogelijk gepast te betalen.

Na-inschrijven kan ter plekke bij de wedstrijdleiding aan de Hunenborgseweg 6, 7634 PK in Tilligte van 17:30 uur tot uiterlijk 18:30 uur. E.e.a. om de deelnemerslijsten tijdig voor start in de tijdregistratiemodule te kunnen verwerken. Kom daarom op tijd of schrijf je vooraf in via www.inschrijven.nl.

Start

De start is bij de feesttent aan de Hunenborgseweg 6 in Tilligte. De starttijd voor alle afstanden is 19:00 uur.

Finish

Denkt u na afloop aan het inleveren van de chip. Wij vragen geen borg en zijn aangewezen op uw medewerking om extra kosten te voorkomen en ons evenement betaalbaar te houden.

Kleed- en doucheruimte is in de Multi Functionele Accommodatie (MFA) aan de Kerkweg in Tilligte. Volg de bordjes met opschrift “DOUCHEN”.